Cele Mai Noi si Mai Distractive JOCURI GRATIS Pentru Copii

Cele Mai Noi si Mai Distractive
JOCURI GRATIS Pentru Copii

Cautare Joc:
Jocuri de Actiune Jocuri Gratis Jocuri Dress Up Jocuri Gratis Jocuri cu Vedete Jocuri Gratis Jocuri Educative Jocuri Gratis Jocuri cu Masini Jocuri Gratis Jocuri Distractive Jocuri Gratis
Ia parte la o lectie completa de gatit. Aztazi la meniu avem curcan umplut.

Stiu, suna complicat dar este foarte disitractiv, este putin mai diferit decat alte jocuri de gatit deoarece in acest joc de gatit voi sunteti cei care faceti tot de la bun inceput.

Asa ca o sa invatati sa taiati ceapa, rosii, morcovi, mere, o sa stoarceti lamai si o sa preparati sosuri. Vi se va explica ordinea ingredientelor dar tot voi sunteti cei care le adaugati in tigaie si tot voi o sa trebuiasca sa amestecati.

Dupa ce se pregatesc toate legumele, se umple curcanul, se leaga, se sareaza si se toarna zeama de lamaie peste. Se pune la cuptor si o sa trebuiasca sa fiti atenti la timpul de coacere, nu doriti sa ardeti munca voastra nu-i asa?

Toate procedeele se fac cu ajutorul mouse-lui, trebuie doar sa tineti apasat butonul mose-lui in momentul in care doriti sa taiati ceva sau cand mutati!

Deja suna delicios, aceste jocuri de gatit, nu numai ca sunt educative dar se pare ca iti imbunatatesc pofta de mancare. Aceasta
retea cu curcan ai putea sa o comunici mamei tale, sigur e foarte buna! Pofta mare!

Marcile comerciale sunt utilizate exclusiv pentru distribuirea de jocuri indexate pe acest site si nici o licenta sau alte afilieri sunt implicite.

Politica de Confidentialitate

17 Jucatori Online